Methode

 

 

 

Je kunt je makkelijk aanmelden voor een traject of een losse sessie, via aanmeldingsformulier of te mailen. Ook kun je altijd bellen en/of appen. Na een aanmelding neem ik altijd eerst telefonisch contact met je op. Dit om de klachten en de hulpvraag kort te bespreken en alvast kennis te maken. Daarna plannen we samen een intakegesprek. Dit is het eerste gesprek, dat ook iets langer duurt dan alle andere sessies (90 minuten). Hierin bespreken we grondig de hulpvraag en nemen we het traject door. Tijdens de intake kun je polsen of er een klik is tussen ons en of je het traject wilt voortzetten.

GreenPsy heeft geen wachtruimte. Hier is er bewust over nagedacht. Het is al spannend genoeg om een stap te zetten naar een psycholoog toe, en wachten in een wachtruimte maakt alles spannender. We streven ernaar dat jij jezelf op je gemak voelt, daar begint het allemaal mee. Als je al een fijne klik hebt met je hulpverlener en met de ruimte waarin je zit, dan zal het traject makkelijker, fijner en effectiever verlopen. Dit is ook de reden waarom GreenPsy een huiselijke omgeving voor je biedt. 

We nemen per dag niet meer dan vijf cliënten aan. Dat houdt in dat je nooit hoeft te wachten en hebt altijd een op een aandacht. De hulpverlener is er dan ook echt alleen voor jou! 

Neem contact op

+31 6 40 72 38 82